the studio

graphic design & creativity

Som un estudi de disseny gràfic i creativitat nascut el 2011 a Barcelona.

Oferim solucions visuals i estratègiques a mida per a cada client per tal d’impulsar, fer visible o enfortir la teva marca personal o empresarial.

Com ho fem? Treballem conjuntament per crear contingut únic, de valor, que sigui rellevant per tu i el teu públic objectiu, amb un tracte proper i professional. Perquè creiem en la comunicació que connecta amb les emocions.

Ens apassiona la nostra professió i ens agrada implicar-nos al màxim amb cada projecte, amb cada client convertint els teus objectius en els nostres. Valorem la teva situació i establim objectius viables i reals complint sempre amb els plaços d’entrega.

Al llarg dels nostres anys d’experiència hem creat projectes per a persones i empreses nacionals i internacionals de sectors molt diversos: cultura, restauració, immobiliària, serveis, B2B, energia, arquitectura, cinema, institucional,…

_BRANDING

Transformem idees en marques o millorem la imatge existent mantenint-nos fidels als seus valors i personalitat, i ressaltant-ne les qualitats que la fan única. També fem el procés de naming.

 

_PACKAGING

A través del disseny d’envasos, embalatges i etiquetes, oferim solucions gràfiques atractives i résolutives, tenint sempre en compte el suport/ acabat final i el pressupost disponible.

 

_WEB

Cada projecte té característiques úniques, per aquest motiu dissenyem pàgines web responsive personalitzades amb caràcter propi que suposen una experiència de navegació eficient. També actualitzem pàgines web per augmentar el seu valor visual i tècnic.

_EDITORIAL

Dissenyem i maquetem catàlegs, revistes, llibres, memòries anuals, fulletons, etc. tant en suport físic com digital, creant per a cada un d’ells el seu propi codi visual.

 

_IL·LUSTRACIÓ

Partint d’esbossos creem il·lustracions en diverses tècniques i les digitalitzem aplicant-hi ombres, textures i efectes, per a projectes editorials, de publicitat o web. També creem contes infantils.

 

_ALTRES

També fem projectes de publicitat (des del concepte creatiu, passant per la redacció de copys, disseny gràfic i acabant amb les arts finals), retoc fotogràfic, senyalètica, disseny d’espais o arquitectura efímera (stands/ exposicions) i disseny d’apps o software.

Projectes únics

que combinen

disseny, creativitat

i estratègia.

27783

Hores d'ordinador

1681

Idees brillants

286

Projectes acabats

112

Clients contents