Sacea

Redisseny de marca per una empresa italiana de mobiliari amb més de 50 anys de recorregut
_CLIENT

Sacea – col.laboració amb Francesco Mainardi

_Categoria
Branding, Editorial
_PROJECTE

Sacea és una empresa italiana nascuda l’any 1946 especialitzada en la fabricació i disseny de mobiliari per oficines i botigues tant a Itàlia com a l’estranger. Després de més de 50 anys, ara és un grup d’empreses capaç de satisfer tota la gamma de necessitats del mercat de mobles a través del seu enfoc especial que inclou tant articles personalitzats com catàlegs.

Per encarar aquesta nova etapa empresarial necessitaven una actualització de la seva imatge corporativa, adaptant-la als nous temps i dotant-la d’un estil més actual.

El nostre repte ha estat mantenir l’essència d’una gran marca, portant-la fins al dia d’avui amb frescura i modernitat. Hem treballat amb cura el seu símbol, ajustant-ne les proporcions i fent-lo el protagonista del nou logotip. També hem desenvolupat tota la papereria corporativa i aplicació de la marca a la nova app que funciona amb realitat augmentada.

Tot això queda recollit en un complet manual de marca corporatiu que defineix la construcció i aplicació de tots aquests elements.