Mibrasa

Material corporatiu continuat per una empresa consolidada en el sector de la restauració
_CLIENT
_Categoria
Branding, Editorial, Packaging, Publicitat, Web
_PROJECTE

Mibrasa és una empresa catalana B2B amb 10 anys d’experiència en el sector de la restauració, especialitzada en forns de brasa, graelles obertes i accessoris de cuina d’última generació.  Actualment ja confien en la qualitat dels seus productes restaurants de gran prestigi de tot el món, com el DStage, amb **Michelin, de Diego Guerrero a Madrid o el Quintonil de Jorge Vallejo a Mèxic.

Hem estat al costat d’aquesta empresa familiar des dels seus inicis creant una identitat gràfica molt potent que dóna protagonisme als seus productes ubicant-los sempre sobre fons negre acompanyat d’imatges de brases i foc. Aquest estil queda plasmat en tots els elements de comunicació que anem dissenyant: web, material corporatiu i merchandising per a fires i trobades gastronòmiques, tarifes, catàlegs i díptics multi-idiomes, packagings per a equips i productes, creació de branding per a gammes de productes, etc.

Arribats als 10anys hem redissenyat el logotip mantenint l’essència de l’empresa i mostrant la combinació òptima de qualitat i experiència. I any rere any seguim creant de forma continuada material gràfic sobre diversos suports segons les necessitats que els van sorgint.