Hibachi

Packaging per una graella de brasa japonesa d'alta gamma
_CLIENT
_Categoria
Branding, Packaging
_PROJECTE

Mibrasa és un client que fabrica productes brasa pel sector de la restauració i amb el que col·laborem de forma asidua. Recentment ha llençat una línia de productes d’alta gama basats en la cuina oriental, d’entre els quals destaca la graella portàtil Hibachi.

Per aquest nou encàrrec necessitàven el logotip del producte i el packaging dels 3 models, i hem aconseguit un resultat excepcional amb un cost de producció ajustat.

El logotip de l’Hibachi està construït amb una tipografia neta i espaiada que busca la simplicitat, i les lletres i simbolitzen els bastonets típics de la cuina japonesa.

El packaging resultant és una proposta gràfica funcional i innovadora que juga amb una textura iconogràfica dels diversos aliments que s’hi cuinen i creada especialment per aquest producte. La textura s’aplica en un sol color, negre, sobre una caixa de cartró de doble canal molt resistent i respectuosa amb el medi ambient. El conjunt queda recollit per una faixa que l’envolta i li dóna un toc molt elegant.

Fotografies de producte: Alicia Garcia