100% Llívia

Creació de la marca empresarial per impulsar tot el poble de Llívia
_Categoria
Branding, Editorial, Publicitat, Web
_PROJECTE

A Llívia s’està gestant un projecte transversal per crear una marca empresarial pròpia amb projecció de futur. L’objectiu de la marca és encapsular l’essència del poble i les activitats, productes i serveis que s’hi desenvolupen, servint de paraigua per totes les submarques per tal de dinamitzar-les i dotar-les de prestigi.

Després d’analitzar els seus valors diferencials, hem creat 100% Llívia, una marca sòlida que ens permet posicionar Llívia com a destinació turística i com a espai d’emprenedoria, amb empenta, actiu i futur.

Hem construït un logotip molt net que emmarca la seva autenticitat i sempre va acompanyat pel tagline Pura qualitat. S’ha definit una àmplia paleta cromàtica corporativa i un tagline que va variant per a cada sector: alimentació, artesania, cosmètics, turisme…

Hem realitzat una campanya de publicitat exterior en forma de banderoles, a tot el carrer principal, per donar a conèixer la marca entre la població. També hem fet una campanya a xarxes socials centrada en un catàleg de productes de venda online dins el sector alimentació.