Els nostres 31 desitjos per l’any 2013

Els nostres 31 desitjos per l’any 2013

Quan a finals de novembre vam veure que el 2013 ja s’acostava, se’ns va acudir una idea genial: durant cada dia del mes de desembre pensar un desig per a l’any nou. Però no un desig qualsevol com anar a gimnàs o deixar de fumar, no no, posats a desitjar havien de ser molt especials, d’aquells que molts pensen i pocs diuen. Primer vam començar a escriure pàgines senceres de possibles desitjos, ens van venir al cap un munt. En un parell de dies teníem possibles desitjos per omplir 3 mesos i vam anar descartant i reescrivint fins a aconseguir els 31 desitjos perfectes.

Ens va agradar que la proposta fos capicua -31 desitjos per al 2013- i ens vam posar mans a l’obra. Comencem l’1 de desembre amb “que les paraules no se les porti el vent” i vam acabar el 31 desitjant que es complissin els 30 desitjos que havíem demanat.

Dia a dia, a Facebook, vam anar desvetllant el nostre imaginari més surrealista a través d’il·lustracions, imatges i collages a mesura que s’acostava el nou any. Aquí podeu veure els 31 desitjos:

Quan estàvem a punt d’acabar 2012, i amb ell els nostres 31 desitjos, ens va arribar la petició d’algunes persones que volien que els féssim un calendari amb una selecció dels seus 12 desitjos favorits, un per cada mes. Ens va semblar una idea genial i ens vam posar mans a l’obra, perquè ‘ “aquest any, serà el nostre any”!

 

Què us sembla el calendari? ¿Va quedar xulo, oi?