Col·laborem en el llibre “Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre”, de Susana Ginesta

Col·laborem en el llibre “Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre”, de Susana Ginesta

Aquest any hem tingut l’oportunitat de col·laborar en el llibre Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre juntament amb altres persones de referència en el món de l’emprenedoria: Èlia Fibla, Gemma Fillol, Oye Deb, Montse Pujada, Isabel Leyva, Mònica Rodríguez, Marina Sala,… Amb les nostres respostes a un qüestionari que ens va plantejar l’autora hem mostrat el nostre punt de vista, la nostra experiència i els errors i encerts a l’hora d’emprendre.

El llibre ha estat escrit per Susana Ginesta i en ell trobaràs temes que et poden ajudar si t’està passant pel cap emprendre un negoci, donar una nova orientació a la teva ocupació professional o convertir la teva passió en la teva forma de vida. Són més de 150 pàgines que recullen l’experiència personal de l’autora com la que va viure a les Súper Jornadas para Mini Emprendedores (SJME) on vam fer ponències, i que van ser el punt de partida per convertir la seva passió en una realitat: escriure un llibre.

Book susana ginesta

El llibre és un exemple de que quan algú troba la seva passió ha d’apostar per ella.

Es publica en versió electrònica gratuïta i en paper, està disponible a la seva botiga en línia (http://www.culbuks.com/producto/com-vaig-aprendre-que-mai-no-es-tard-per-emprendre/) , en Amazon o en llibreries especialitzades.